joi, 18 aprilie 2013

Scrisoare către Dumnezeu. Subiect : Irina Mihăilă

   Irina Mihăilă e o persoană pe care am cunoscut-o acum paisprezece ani şi câteva luni, încă din prima clipă în care a văzut lumina protectoare a vieţii. Sunt aici, pentru ea, pentru a o putea ajuta şi încuraja când se află la o răscruce să aleagă drumul cel bun. De-a lungul timpului, în ciuda imperfecţiunii rasei umane, Irina Mihăilă a făcut multe greşeli: unele mai mari, altele mai mici. A avut două greşeli mari, dar buzele-mi sunt pecetluite. Restul de greşeli micuţe, de la a spera la lucruri pe care nu le va obţine niciodată şi de a vrea cu atâta patimă ceva, plus minciunile ocazionale, nu au propulsat-o niciodată pe lista de cei mai răi copii a lui Moş Crăciun, ci din contră.
    Încă de când s-a născut, Irina a fost o luptătoare. Nu, nu mă înţelegeţi greşit. Irina Mihăilă nu s-a născut luptătoare. Poate că a fost în sângele ei. Dar cu timpul, a învăţat să se perfecţioneze. Irina nu se exteriorizează, Irina nu se plânge, Irina e sătulă de oameni şi Irina când se subestimează, când se apreciază prea mult. Nu poate să fie sinceră cu ea. Nu poate să fie perfect sinceră cu ceilalţi. La asta lucrează. Nu e întotdeauna drăguţă cu oamenii. Are o pasiune ascunsă pentru bătrâneii neajutoraţi, dar plini de speranţă. Irina Mihăilă nu mai crede în Dumnezeu..e o răzvrătită, o nebună cu diplomă şi o persoană rea, egoistă şi dificilă.
    Irina Mihăilă merită să ajungă în Iad!? După toate aparenţele, Irina Mihăilă s-a născut pentru a reprezenta varianta feminină a lui Gigi Contra. Pe lângă defecte, Irina a încercat de fiecare dată să dea tot ce poate mai bun din ea, a ascultat răbdătoare oamenii ce au solicitat ajutorul ei şi nu a ţipat prea des şi prea tare la ei,  în ultimul timp s-a plâns cam des de parcă a fost singura persoană care a trecut prin aşa ceva, dar per total...Irina Mihăilă e o persoană dezechilibrată : azi e rea, mâine e dulce.

    *Îngerul Irinei Mihăilă : raportat la 22:43 pe 18 Aprilie 2013 către Dumnezeu* În aşteptarea răspunsului.

    Never trust ~Your B.I.T.C.H.~

Un comentariu:

  1. ma lasi fara cuvinte. eu de ce nu stiam ca ai atat de mult potential creativ?

    RăspundețiȘtergere

Şi eu vă citesc! :)